no-cover

Sacerdote joven sueco crea instagram para sus rutinas de ejercicio y mensajes biblicos

Like
236
0
martes, 03 septiembre 2019
VIRALES

Se trata de Oskar Arngården, un sacerdote sueco que se hizo viral gracias a sus rutinas de crossfit. Él las publica en Instagram, donde tiene 53.200 seguidores.

Oskar, que se describe en esa red social como una persona con “gran pasión por el entrenamiento”, hace referencia a este gusto hasta en el usuario que tiene para identificarse en Instagram: ‘crossfit priest’ (el sacerdote del crossfit).

El religioso no solo publica sus rutinas, sino que además comparte citas de la Biblia y fotos de cuando se pone el traje de sacerdote.

View this post on Instagram

Prästskjorta på… Fredagar går ofta i begravningens tecken för mig – så också denna. Försöker alltid ha med mig hur viktigt det är att aldrig någon blir på rutin. Varje person, varje tillfälle, är alltid något helt unikt. Känner stor ödjumkhet och tacksamhet över alla de liv som jag fått ta del av, varje berättelse jag fått lyssna på. Så mycket spännande, roligt, trasigt och svårt som andra helt öppet delat med sig av, till någon som mig, en främling. Visst har jag krage, men jag är ofta någon som de aldrig innan träffat. Efter varje gång så tänker jag samma sak, kanske är det en lärdom; Hur viktigt det är att lyssna på varandra och ta oss tid för varandra. Relationer är verkligen det som gör oss rika ❤️

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

Fuente: Pulzo, Instagram.

 

Comments are closed.